Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă lucrările de extindere și modernizare a rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare în Valu lui Traian

ro

07 Aug, 2023 16:37 1116 Marime text




 

Reprezentanții Primăriei Valu lui Traian aduc la cunoștința cetățenilor că pe DN se desfășoară lucrări de extindere și modernizare a rețelelor publice de alimentare cu apă și de canalizare.

„Pe anumite tronsoane au fost constatate dejecții, ceea ce înseamnă că mai multe gospodării deversează apă menajeră uzată pe drumul național. Atragem atenția asupra faptului că deversarea de apă uzată menajeră pe domeniul public este strict interzisă.
În perioada următoare se vor face verificări și se vor aplica sancțiuni conform legii. Solicităm să stopați urgent deversarea de ape uzate menajere, deoarece această acțiune duce la îngreunarea lucrărilor existente pe DN 3 și încalcă legislația în vigoare asupra protecției mediului,” au precizat reprezentanții Primăriei Valu lui Traian.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii