Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Şedinţă extraordinară de CLM. Se aprobă transmiterea în administrarea MApN a imobilului în care va funcţiona Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza“! (document)

ro

12 Mar, 2018 00:00 2791 Marime text
În şedinţa Guvernului României din data de 7 martie 2018 a fost aprobat memorandumul cu tema „Aprobarea transmiterii de către Guvern, prin Secretariatul General al Guvernului, a unei cereri a Consiliului Local al Municipiului Constanţa, judeţul Constanţa, privind adoptarea unei hotărâri ce are ca obiect transmiterea imobilului constituit din suprafaţă construită totală de 4.490 mp, desfăşurată de 10.747 mp, şi terenul aferent, situat în municipiul Constanţa, bulevardul 1 Mai nr. 101, judeţul Constanţa, din domeniul public al municipiului Constanţa în domeniul public al statului, în vederea dării în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, pentru funcţionarea Colegiului Naţional Militar «Alexandru loan Cuza»“.
 
Potrivit dispoziţiilor art. 9, alin. (2) din Legea nr. 213/1998 privind bunurile proprietate publică, cu modificările şi completările ulterioare, „trecerea unui bun din domeniul public al unei unităţi administrativ-teritoriale în domeniul public al statului se face, la cererea Guvernului, prin hotărâri ale consiliilor locale“. În consecinţă, Consiliului Local Municipal i-a fost transmisă cererea Guvernului, formulată în temeiul art. 9, alin. (2) din Legea nr. 213/1998, de a dispune măsurile necesare pentru adoptarea unei hotărâri a CLM Constanţa privind trecerea imobilului menţionat mai sus din domeniul public al municipiului Constanţa în domeniul public al statului, în vederea dării în administrarea Ministerului Apărării Naţionale pentru funcţionarea Colegiului Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza“.
 
Astăzi, de la ora 15.00, în şedinţă extraordinară, aleşii locali municipali vor aproba acest transfer. Predarea-preluarea imobilului se efectuează pe bază de protocol încheiat între părţile interesate, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a hotărârii Guvernului de transmitere a imobilului în administrarea Ministerului Apărării Naţionale.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza proiectul de hotărâre privind transferul imobilului în care va funcţiona Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza“, precum şi datele de identificare ale clădirii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii