Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Operatorii economici care au desfăşurat în sezonul estival 2017 activităţi de comerţ de întâmpinare datorează taxă de amplasament

ro

03 Mar, 2018 00:00 1832 Marime text
Operatorii economici care au desfăşurat în sezonul estival 2017 activităţi de comerţ de întâmpinare - terase de alimentaţie publică - pe domeniul public al municipiului Constanţa, în faţa unităţilor proprii, fără a deţine autorizaţie de funcţionare pentru desfăşurarea de activităţi economice cu caracter temporar în zone publice sau cu acces public, conform verificărilor şi raportărilor efectuate de Direcţia Poliţia Locală, datorează Primăriei Municipiului Constanţa taxa de ocupare a domeniului public conform activităţilor desfăşurate şi neautorizate. Sumele datorate cu titlu de taxă şi majorările de întârziere sunt stabilite prin deciziile de impunere emise de Serviciul Autorizare Operatori Economici din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa.
 
Plata pentru taxa de amplasament se poate efectua la casieriile Primăriei Constanţa, agenţiile SPIT Constanţa sau în următorul cont: RO 39TREZ23121160250XXXXX, CIF Primăria Municipiului Constanţa 4785631. Dovada plăţii se va face la birourile din cadrul Centrului de Informare pentru Cetăţeni sau online, pe adresa de e-mail agenţi.economici@primaria-constanta.ro.
În caz de neplată, recuperarea taxelor restante se va face prin Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii