Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Ce firmă va asigura dirigenția de șantier la reabilitarea Colegiului Mihai Eminescu?

ro

31 Jan, 2024 17:00 978 Marime text
  • Primăria Constanța achiziționează Serviciul de dirigenție de șantier pentru obiectivului de investiții „Reabilitare clădire Colegiul National Mihai Eminescu”.
 
Primăria Constanța a atribuit, prin cumpărare directă, un contract ce vizează servicii de dirigenție de șantier pentru obiectivului de investiții „Reabilitare clădire Colegiul Mihai Eminescu”.
 
Primăria Constanța achiziționează Serviciul de dirigenție de șantier pentru obiectivului de investiții „Reabilitare clădire Colegiul National Mihai Eminescu”. Valoarea totală a achiziției este de 235.000 lei, iar firma câștigătoare este MLP Construct Consulting SRL.
 
MLP Construct Consulting SRL
 
Firma este fondată în anul 2019, iar conform termene.ro, a raportat pe anul 2022 o cifră de afaceri de 494.223 lei, cu un profit de 309.474 lei, la un singur angajat raportat.
 
Sediul social este pe strada Gioacchino Rossini din București. Nicușor Popa este asociat unic și administrator.
 
Amintim că, zilele trecute, Primăria Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, cu privire la elaborarea documentației tehnico-economică și execuție lucrări, aferentă obiectivului de investiții „Reabilitare clădire Colegiul Național Mihai Eminescu”. Conform descrierii de pe SEAP, se vor achiziționa serviciile de proiectare (elaborare studiu de parament, studiu biologic și studiile de componente artistice la fază DTAC+ PT, PAC, POE, PT, DE), serviciul de asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiție „Reabilitare Colegiul Național Mihai Eminescu”.
 
Valoarea totală a achiziției este de 15.315.000 lei, atribuirea având loc pe 28 decembrie 2023, rezultatul fiind urcat pe platformă la dată recentă. Firmele câștigătoare sutn Bau Klincher Art SRL, Inspeti Building Restauration SRL și Crindesign Proiect SRL.
 
Reamintim, pe 23 iulie 2023, Primăria Constanța a anulat pentru a treia oară licitația pentru serviciul de elaborare documentație tehnico-economică și execuție lucrări, aferentă obiectivului de investiții „Reabilitare clădire Colegiul Național Mihai Eminescu" deoarece nu au existat ofertanți.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.



 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Colegiul Național „Mihai Eminescu” va fi reabilitat! Primăria Constanța a bătut palma cu trei firme (DOCUMENT)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii