Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Mangalia dezbate proiectul privind preluarea din acţiunile CNAPMC

ro

23 Jan, 2013 20:13 2057 Marime text
sedinta_mangalia_portul_mangalia.jpgConsiliul Local Municipal Mangalia se reuneşte, mâine, la ora 17.00, într-o şedinţă. Pe ordinea de zi a evenimentului a fost inclus, printre altele, proiectul de hotărâre privind aprobarea preluării, cu titlu gratuit, de către Consiliul Local, a pachetului de acţiuni reprezentând 2% din capitalul social al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CNAPMC). Acest proiect vine ca urmare a iniţiativei legislative susţinute de senatorii PSD Nicolae Moga şi Alexandru Mazăre şi de deputaţii Manuela Mitrea şi Eduard Martin, iniţiativă ce prevede trecerea cu titlu gratuit a unui pachet de 51% din acţiunile Portului Constanţa (deţinute de stat şi administrate în prezent de CNAPMC) către Consiliile Locale Constanţa (31%), Năvodari (3%), Agigea (4%) şi Mangalia (2%).

Tot în cadrul şedinţei de mâine va fi dezbătut şi proiectul referitor la desemnarea unui membru al Consiliului Local în Consiliul de Administraţie al Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Mangalia.

Pe ordinea de zi a şedinţei convocate de primarul Mangaliei, Cristian Radu, figurează şi proiectul legat de achiziţionarea şi implementarea unei platforme de informare şi atenţionare rapidă a locuitorilor oraşului, precum şi cel privind majorarea de la 200 la 400 de lei a sumei acordate persoanelor care împlinesc 50 de ani de căsnicie.

Referendumul derulat pe 9 decembrie urmează să fie invalidat în şedinţa de mâine.

Nu în ultimul rând, edilul şef al municipiului Mangalia va fi mandatat să evalueze activitatea secretarului municipiului Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii