Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Mangalia a înfiinţat o comisie pentru contractul Callatis Therm

ro

20 Jul, 2012 01:00 1225 Marime text

Consiliul Local Municipal Mangalia s-a reunit, ieri, într-o şedinţă de îndată în cadrul căreia, unul dintre cele mai importante proiecte aprobate a fost cel referitor la înfiinţarea unei comisii de verificare a contractului cu societatea Callaris Therm, furnizorul de agent termic din Mangalia.

În contextul şedinţei, primarul Cristian Radu le-a adus la cunoştinţă aleşilor locali câteva dintre concluziile întâlnirii pe care a avut-o, ieri, cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari din localitate: „Le-am transmis că doar asociaţiile pot decide, prin votul majorităţii, asupra rezilierii contractului cu Callatis Therm. Oricum, această firmă nu a respectat multe dintre prevederile contractului. De aceea este nevoie de o comisie a CL care să stabilească exact şi transparent tot adevărul în această cauză". Proiectul a fost votat în unanimitate de cei 13 consilieri prezenţi la şedinţă.

De menţionat este şi că ieri, cu ocazia întâlnirii cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari, edilul şef a anunţat că administraţia locală poartă discuţii pentru introducerea conductei de gaze la fiecare punct termin din Mangalia. Conform declaraţiilor lui Cristian Radu, municipalitatea speră ca până în septembrie problema să fie rezolvată. „Deocamdată, mai sunt câteva modificări tehnice, astfel încât totul să funcţioneze în parametri normali, iar locuitorii Mangaliei să aibă apă caldă şi căldură", a menţionat primarul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii