Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul local Cumpăna închiriază trei cabinete medicale din Centrul de Asistență Socio-Medicală (document)

ro

27 Jul, 2021 00:00 2164 Marime text
  • Consiliul local Cumpăna închiriază cabinete medicale în cadrul Centrului de Asistență Socio-Medicală
  • Prețul de pornire este de 4,5 euro/mp/lună 


Consiliul local Cumpăna se întrunește pe 28 iulie în ședință ordinară, unde se află mai multe proiecte pe ordinea de zi a ședinței.
 
În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1) coroborat cu art. 134, alin. (1), lit. a) și alin. (2) din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, în baza Dispoziției nr. 240/ 22.07.2021, sunteți convocat la ședința ordinară a Consiliului Local al comunei Cumpănă din data de 28.07.2021, ora 13.00, organizată la Centrul Multifuncțional de asistență socio-medicală, strada șoseaua Constanței nr. 117 cu 12 proiecte pe ordinea de zi.
 
Printre acestea, se numără și proiectul de hotărârea privind închirierea prin procedură de licitație a trei suprafețe – cabinet medicale aparținând imobilului Centrul de Asistență Socio-Medicală Cumpăna situate în șoseaua Constanței nr 117, comuna Cumpăna, județul Constanța.
 
Este vorba de un cabinet de 22,43 mp – Cabinetul 3, destinat desfășurării unor activități medicale sau conexe actului medical aparținând domeniului public al comunei Cumpăna, având valoarea de inventor de 30.421,58 lei.
 
Cabinetul 4 are o suprafață de 17,85 mp, cu o valoare de inventor de 24.209,77 lei, în timp ce Cabinetul 2 are o suprafață de 25,48 mp, având valoarea de inventor de 34.558,26 lei.
 
Durata de închiriere este de cinci ani, începând cu data semnării contractului de închiriere, cu posibilitatea de prelungire prin acordul părților contractante. A fost aprobat studiul de oportunitate, documentația de atribuire, caietul de sarcini, fișa de date a procedurii, contractual-cadru de închiriere, formulare și modele de documente.
 
Prețul minim de pornire la licitație publică este de 4,50 euro/mp/lună. Taxa de participare la licitație de 100 lei care nu se restituie la finalul licitației, iar contravaloarea caietului de sarcini este în cuantum de 50 de lei și se achită în numerar la casieria primăriei Cumpăna.
 
Închirierea spațiilor cu destinație de cabinete medicale se face atât în scopul lărgirii rețelei serviciilor medicale, cât și pentru sporirea gradului de utilizare a spațiilor rămase libere în cadrul Centrului Multifuncțional de Asistența Socio-Medicală Cumpăna.
 
Din dorința de a promova principiul calității și a îmbunătățirii continue a serviciilor furnizate, administrația publică locală în colaborare cu medicii specialiști din Municipiul Constanța dorește să fie aproape de locuitorii comunei în vederea soluționării problemelor de sănătate, altele decât cele tratate de către medicii de familie: pediatrie, cardiologie, diabetologie, neurologie, boli interne, reumatologie, nefrologie, oftalmologie.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii