Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Constanța votează majorarea indemnizațiilor administratorilor CT BUS (DOCUMENT)

ro

29 Jun, 2023 14:40 1119 Marime text
Consilierii locali municipali au aprobat în ședința de astăzi modificarea HCL. nr.185/2023 privind numire membrilor în Consiliul de administrație al societății CT BUS SA, cu modificările și completarile ulterioare.

Astfel, se modifică art.3 din HCL nr. 185/2023 și va avea urmatorul cuprins: „Art.3 Se aprobă cuantumul brut al indemnizației de administrator în valoare de 4.273 lei/lună/membru."

Se modifică art. 5 Cap.V Remunerația mandatarului în Consiliul de administrație al societății CT BUS SA din contractul de mandat încheiat între municipiul Constanța și persoanele nominalizate în anexa 1 la HCL nr. 185/2023 și va avea următorul cuprins: „Art. 5 Mandatarul beneficiează de o remunerație lunară în cuantum de 4.273 lei/lună brut.

Plata remunerației este condiționată de participarea efectivă la ședintele Consiliului de administrație, respectiv în funcție de numărul de ședinte și de alte atribuții specifice stabilite prin contractul de mandat.


Despre CT BUS SA
 
CT BUS funcționează din anul 1991 și are sediul social pe strada Industrială nr. 8 din Constanța. Acționar unic este Municipiul Constanța, prin Consiliul Local Municipal Constanța.

Actualii dministratori sunt, conform platformei Registrului Comerțului: Ștefan Bitoleanu - USR, Adrian Dan Dugăiașu -PNL, Iorgu Paraschiv – reprezentant primar Chițac, Gelu Sauciuc – PNL , Sorin Petrică Țuțuianu- PNL .
 
Director tehnic este Fănel Popa, director general provizoriu este Aristide Cătălin Dumitrache, Inna Mihaela Bela este director economic provizoriu iar Gabriel Ciobanu (n.r. USR) - director adjunct exploatare provizoriu.

În anul 2021, firma a raportat 698 de salariați, cu o cifră de afaceri de 111.136.802 lei, iar pierderea a fost de 42.485 lei.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii