Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 30 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Constanţa şi-a prelungit contractul cu avocaţii care îl apără în procesele cu FIN.CO.GE.R.O. SPA

ro

11 Oct, 2012 01:00 2501 Marime text

FIncogero_-_Fincogero_03.jpgConsilierii locali municipali constănţeni au dezbătut, în şedinţa ordinară a lunii octombrie, un proiect de hotărâre privind achiziţionarea „Serviciilor de consultanţă juridică, asistenţă şi reprezentare juridică în vederea apărării intereselor municipiului Constanţa, primarului municipiului Constanţa şi Consiliului Local Constanţa în faţa instanţelor de judecată în litigiile privind FIN.CO.GE.R.O. SPA, aflate sau care se vor afla pe rolul instanţelor de judecată". Prin votul de ieri, Consiliul Local Constanţa a prelungit contractul cu firma de avocatură din Bucureşti, „Ţucă Zbârcea şi Asociaţii", casă de avocatură pe care municipalitatea se bazează în litigiul cu italienii de la FIN.CO.GE.R.O.

Fincogero_-_fincogero_2.jpg

Menţionăm, din acest punct de vedere, că administraţia locală are o serie de procese cu investitorii italieni, dintre care cel mai important este cel legat de executarea silită a Primăriei Constanţa în cauza celor 13 milioane de euro (sumă datorată FIN.CO.GE.R.O. SPA cu titlul de daune).

De când este apărată de această firmă, administraţia locală a cheltuit, pentru apărarea sa în instanţă, peste 100.000 de euro, conform declaraţiilor primarului Radu Mazăre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii