Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local chemat să aprobe proiectul „Reducerea riscului de infecții nosocomiale în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa”, finanțabil prin PNRR (DOCUMENTE)

ro

13 Nov, 2022 12:48 1573 Marime text


Consiliul local al municipiului Constanţa se întrunește în şedinţă extraordinară, cu convocare de îndată, luni, 14.11.2022, ora 15.00.

Pe ordinea de zi se află și proiectul de „Reducere a riscului de infecţii nosocomiale în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa" în vederea finanţării acestuia în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Componenta C12 – Sănătate.

Potrivit proiectului, vezi secțiunea „documente”, valoarea totală este în cuantum de 8.552.595,45 lei (inclusiv TVA), din care 7.187.055,00 lei, fără TVA şi 1.365.540,45 lei TVA.

Sumele reprezentând cheltuieli neeligibile şi conexe ce pot apărea pe durata implementării proiectului „Reducerea riscului de infecţii nosocomiale în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa", pentru implementarea proiectului în condiţii optime, se vor asigura din bugetul local al Municipiului Constanţa.
 
Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea capacităţii de a proteja sănătatea pacienţilor în contextul infecțiilor nosocomiale, prin realizarea de investiţii în echipamente sanitare specifice.
 
Prin acest proiect se dorește dotarea Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanța cu echipamente și aparatură de specialitate destinate reducerii și depistării precoce a infecțiilor nosocomiale, în vederea protejării și tratării cu celeritate prin terapii țintite a pacienților.
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii