Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța ar putea derula proiecte de investiții în parteneriat cu UAT-urile din județ. Regulamentul a fost lansat în consultare (DOCUMENTE)

ro

19 Sep, 2022 12:27 1315 Marime text




Consiliul Județean Constanța a lansat în consultare publică proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru finanțarea asocierilor județului Constanța cu unele unități administrativ teritoriale - Consilii locale din județ în vederea realizării unor obiective de interes public pentru anul 2023.



Proiectul de hotărâre nr.197/17.08.2022 este inițiat de grupul de consilieri județeni USR și poate fi consultat în secțiunea „documente".
Persoanele interesate pot transmite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect la adresa de e-mail presedinte@cjc.ro sau la adresa poștală Constanța, Bulevardul Tomis, nr. 51, cam. 354, până la data de 17 octombrie 2022.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii