Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean achiziționează studiu de fezabilitate pentru corpul nou de Urgență/Traumatologie de la SCJU Constanța

ro

11 Oct, 2023 12:21 933 Marime text

Consiliul Județean Constanța cumpără servicii de elaborare a documentației tehnico-economice fază SF și alte studii de specialitate necesare realizării investiției – după caz, precum și întocmirea documentațiilor complete necesare depunerii, obținerii și predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizaţiilor pentru obiectivul de investiție “Construire Corp nou – Urgențe / Traumatologie Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa” COD CPV : 79314000-8 – Studiu de fezabilitate.

Valoarea estimată a contractului este de 270.000 lei fără TVA.

Criteriul de atribuire va fi „preţul cel mai scăzut” iar termenul limită de depunere a ofertelor este 13.10.2023, ora 12:00.

Ofertele se transmit pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro cu scrisoare de înaintare sau la Registratura – Consiliul Judeţean Constanţa, în plic sigilat însoţită de scrisoare de înaintare.

Reamintim, în mai a.c., Primăria municipiului Constanța a eliberat un certificat de urbanism necesar Consiliului Județean Constanța, prin care se va realiza o investiție la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.
 
Prin CU 1050 din data de 30 mai 2022, CJ Constanța dorește construirea unui corp nou urgențe/traumatologie la SCJU Constanța, cu un regim de înălțime D+P+5Etaje+Platformă heliport. Documentul este valabil 12 luni.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Consiliul Județean Constanța demarează licitațiile pentru construire corp nou Traumatologie în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii