Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:52 27 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali, în ședință extraordinară. Un singur proiect pe ordinea de zi

ro

02 May, 2022 10:48 1031 Marime text


Astăzi, consilierii locali municipali constănțeni s-au întrunit în ședință extraordinară a Consiliului Local. Întrunirea a fost cu convocare de îndată, luni, 02 mai 2022, ora 10:00. Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.
 
Pe ordinea de zi s-a aflat un Proiect de hotărâre privind acordarea unui împrumut temporar din bugetul local al municipiului Constanța către societatea Termoficare Constanța SRL.
 
 
Conform documentului publicat pe portalul Primăriei Constanța, Municipiul Constanța va împrumuta societatea Termoficare Constanța SRL cu suma de 33.000.000 lei. Împrumutul se acordă fără dobândă pentru o perioadă de 1 an, după expirarea căruia, pentru sumele nerambursate, se vor aplica majorări de întârziere la nivelul celor existente pentru veniturile bugetare, potrivit legii. Suma acordată va fi utilizată pentru efectuarea unor cheltuieli de funcționare.

Proiectul a trecut fără probleme de votul consilierilor. Au fost 26 de voturi pentru. Nu au fost luări de cuvânt.

PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:


Primăria Constanța împrumută Termoficare Constanța cu peste 30 milioane lei. Se anunță o nouă creștere a tarifului la termie?
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii