Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Elevii din oraşul Ovidiu, răsplătiţi de autoritatea publică locală

ro

18 Dec, 2017 00:00 2265 Marime text

Pentru al treilea an consecutiv, elevii merituoşi din oraşul Ovidiu au primit, la începutul linii decembrie, burse de merit. În acest an, au fost premiaţi 96 de elevi de la Liceul Tehnologic „Ion Podaru“ şi 39 de elevi aparţinând Şcolii Gimnaziale nr. 2 din Ovidiu.

În preajma sărbătorilor de iarnă, elevii de la Şcoala Gimnazială nr. 2 din oraşul Ovidiu au fost răsplătiţi, pe bună dreptate, cu burse de merit pentru rezultatele deosebite la învăţătură obţinute în anul şcolar 2016-2017. Banii au fost oferiţi de Primăria Oraşului Ovidiu, reprezentată de primarul George Scupra.
 
În funcţie de media obţinută, au fost acordate trei categorii de burse. Astfel, elevii cu media generală cuprinsă între 9 şi 9,49 şi cu nota 10 la purtare au primit din partea autorităţii publice locale câte 200 de lei. Elevii care au obţinut media generală cuprinsă între 9,50 şi 9,99 şi nota 10 la purtare au fost răsplătiţi cu burse în valoare de 300 de lei. La rândul lor, elevii cu media generală 10 şi nota 10 la purtare au primit câte 500 de lei.
 
Foşti şi actuali elevi au fost felicitaţi de directorul Daniela Bîrsan, de viceprimarul Doru Cumpănaşu şi de reprezentantul părinţilor, Aurel Semco. „Mulţumim autorităţilor locale pentru implicare şi susţinerea demersului educativ!“, au transmis reprezentanţii conducerii şcolii. La rândul lor, elevii s-au arătat mulţumiţi de premiile acordate de autoritatea publică locală. Mai mult, copiii au promis că vor depune în continuare eforturi pentru a fi primii la învăţătură.
 
Pe 19 decembrie vor fi acordate burse de merit pentru elevii şi profesorii cu rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri naţionale de la şcolile din oraşul Ovidiu.
 
Ca o noutate, în acest an, pentru prima dată, au fost acordate burse pentru elevii şi profesorii cu rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri naţionale şi internaţionale, acestea fiind susţinute tot din bugetul local al Primăriei Ovidiu. La Şcoala Gimnazială nr. 2, pentru cei care au obţinut premiul I au fost acordate burse în valoare de 300 de lei - cinci elevi şi trei profesori; pentru premiul II - burse în valoare de 200 de lei - opt elevi şi cinci profesori, iar pentru premiul III, burse în valoare de 100 de lei - patru elevi şi trei profesori.
 
La Liceul Tehnologic „Ion Podaru“, pentru premiul I au fost acordate burse în valoare de 300 de lei - 13 elevi şi patru profesori, pentru premiul II - burse în valoare de 200 de lei - doi elevi şi doi profesori, iar pentru premiul III, burse în valoare de 100 de lei - patru elevi şi un profesor.
 
Reamintim că Primăria Ovidiu s-a pregătit pentru sărbătorile de iarnă, ca în fiecare an, cu o serie de acţiuni sociale menite să aducă bucurie în casele persoanelor nevoiaşe şi ale copiilor. Astfel, cu ajutorul sponsorilor, vor fi oferite 1.856 de pachete cadou pentru toţi preşcolarii şi elevii din oraşul Ovidiu şi din satele Poiana şi Culmea, începând cu micuţii de la grădiniţă, până la tinerii din clasele a XII-a.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii