Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:21 18 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC aprobă un contract de reprezentare juridică a Direcției de Pază (document)

ro

21 Oct, 2016 00:00 1208 Marime text
În ședința din 25 octombrie a Consiliului Județean Constanța (CJC) se va aproba încheierea unui contract de servicii de asistare, consiliere și reprezentare juridică a Direcției de Pază a Județului Constanța (DPJ) cu Cabinetul de Avocat Bucur Ana Maria.
 
Onorariul de care va beneficia avocatul Ana Maria Bucur este de 3.500 de lei, repartizat astfel: un fond de 2.000 de lei, recurs de 1.000 de lei și căi extraordinare de atac de 500 de lei.
 
Litigiul de natură civilă pentru care se solicită aprobarea încheierii unui contract de servicii de asistare, consiliere și reprezentare juridică cu avocatul Ana Maria Bucur face obiectul dosarului civil nr. 5760/118/2016, aflat pe rolul Tribunalului Constanța - Secția de Contencios administrativ și fiscal, reprezentând acțiune formulată în contradictoriu cu Curtea de Conturi a României, și are ca obiect anulare și suspendare act administrativ - Decizia nr. 15/15.04.2016 și Procesul-verbal de constatare emise de Camera de Conturi Constanța.
 
În urma controlului pe care auditorii Camerei de Conturi Constanța l-au făcut în februarie 2016, celor din DPJ le-au fost imputate măsuri de natură financiară, pe care le consideră abuzive și neîntemeiate, motiv pentru care au solicitat anularea și suspendarea aplicării acestor măsuri prin instanța de judecată.
 
Reprezentarea juridică pentru dosarul aflat pe rolul Tribunalului Constanța este necesar „datorită faptului că, în prezent, conform organigramei, au încadrat un singur consilier juridic, volumul solicitărilor adresate oficiului juridic de către toate serviciile din cadrul unității este extrem de mare, iar pentru a avea șanse reale de succes, este necesar ca apărările în interesul instituției să fie formulate de un avocat specializat atât în diverse domenii ale dreptului, cât și familiarizat din punct de vedere procedural,” se menționează în proiectul de hotărâre al CJC.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii