Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:45 08 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Certificat de Urbanism pentru recompartimentări interioare în cadrul Consiliului Județean Constanța

ro

05 Dec, 2022 10:31 731 Marime text
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Consiliul Județean Constanța, în cursul zilei de luni, 5 decembrie 2022.

Așadar, prin CU 3074 din 05.12.2022, CJ Constanța va efectua lucrări de recompartimentări interioare în cadrul imobilului Palat Administrativ bd. Tomis nr. 51. Documentația este valabilă 24 de luni.

Reamintim că, la mijlocul lunii noiembrie, Consiliul Județean Constanța anunța intenția de a achiziționa prin licitație servicii de proiectare privind elaborare proiect tehnic de execuție, inclusiv tema de proiectare, expertiză tehnică, pentru obiectivul „Reabilitare și modernizare Sală de ședințe Remus Opreanu”. Valoarea estimată a achiziției este de 249.200,00 lei fără TVA. Ultimele lucrări de modernizare a sălii de ședințe al cărui patron spiritual este primul prefect al județului, Remus Opreanu au avut loc în 2011.

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Licitație pentru tema de proiectare. Sala de ședințe "Remus Opreanu" va fi modernizată


 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii