Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:53 15 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce lucrări se fac pe stadionul „Gheorghe Hagi” din municipiul Constanța? Gazonul sintetic rezistă la temperaturi de până la 60 de grade Celsius

ro

26 May, 2020 00:00 2074 Marime text

  • S-a reamenajat terenul sintestic, a fost decopertat gazonul vechi și s-a demontat gardul existent

  • Constructorii vor monta instalația de nocturnă, gazonul sintetic, 3 seturi de porți de joc, băncile de rezervă și tribunele pentru spectator

  • Terenul de fotbal va avea dimensiunile 90/45 m și va fi prevăzut cu gazon de 60 de mm înălțime, iar restul terenului, în suprafață de 1968 mp va fi prevăzut cu suprafață sintetică cu fir de 26 mm înălțime

  • Gazonul sintetic ales este rezistent la temperaturi cuprinse între -35 grade și 60 de grade Celsius


S-a lucrat intens în ultimele două săptămâni la reamenajarea terenului sintetic din cadrul Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi” din Constanța.
Echipele au decopertat gazonul vechi, au demontat gardul existent (1528 mp) și acum montează un nou gard de împrejmuire.
Noul gard va avea înălțimea de 5 metri pe laturile lungi ale terenului și 8 metri în spatele porților, pe laturile scurte.
În continuare, constructorii vor monta instalația de nocturnă, gazonul sintetic, 3 seturi de porți de joc, băncile de rezervă și tribunele pentru spectatori.
Terenul de fotbal va avea dimensiunile 90/45 m și va fi prevăzut cu gazon de 60 de mm înălțime, iar restul terenului, în suprafață de 1968 mp va fi prevăzut cu suprafață sintetică cu fir de 26 mm înălțime. Gazonul sintetic ales este rezistent la temperaturi cuprinse între -35 grade Celsius și 60 de grade Celsius.
Reamenjarea terenului sintetic, a porților de fotbal, a băncilor de rezervă și a tribunelor beneficiază de la executant de o garanție de 2 ani, iar gazonul de 5 ani.

Citește și:

Primăria Constanța externalizează serviciul de personal pentru întreținerea pasarelelor din stațiunea Mamaia și stadionului Gheorghe Hagi

Constanța Teren sintetic nou în Complexul Sportiv „Gheorghe Hagi"

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii