Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce investiție realizează Primăria 23 August în zona turistică

ro

04 Jul, 2022 00:00 2429 Marime text
Primăria 23 August, foto: ZIUA de Constanța
  • Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța
 
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru investiția realizată de Primăria 23 August.
 
Nu va fi necesară efectuarea impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Alimentare cu apă și canalizare zona turistică 23 August”, propus a fi amplasat în Comuna 23 August.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 08.07.2022.
 
Prin prezentul obiectiv de investiții se propun următoarele lucrări în vederea asigurării racordului la rețelele edilitare ale consumatorilor din zona turistică, astfel îmbunătățind condițiile de realizare a turismului cu un grad de satisfacție ridicat.
               
Rețeaua de alimentare cu apă aferentă localității 23 August din zona turistică se va realiza prin branșarea la conducta existentă din OL cu Dn500mm aflată pe DN39B, pe străzile localității, astfel:
  • Str. Perla Mării;
  • Str. De 321;
Rețeaua de canalizare aferentă localității 23 August din zona turistică se va realiza prin racordarea la conducta existentă aflată pe DN39B. Rețeaua de canalizare va fi amplasata pe străzile localității, astfel:
  • Str. Perla Mării;
  • Str. De 321;
  • str.Fazanului
  • str. Pescarilor.
 
Întrucât rețeaua de canalizare nu poate fi executată integral gravitațional, s-a adoptat soluția realizării unor stații de pompare ape uzate menajere (SPAU) pentru a realiza pomparea apelor uzate menajere din zonele cu cotă mai joasă, pentru a fi pompate către DN39B.               
 
Pe strada Perla Mării, rețeaua de alimentare cu apă, respectiv canalizare se vor realiza pe partea dreaptă, pe spațiul verde, până în dreptul SPAU 2, subtraversează strada până în stația de pompare și continuă traseul pe partea stângă, prin parcare. La terminarea parcării conducta supratraversează cursul de apă și continuă traseul până la SPAU 3, care colectează rețeaua de canalizare de pe străzile asfaltate din vestul acesteia, conform planului de situație. Valoarea totală a proiectului este de 4.774.928,52 lei.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:

Garduri de stuf, amplasate în zona falezei unei stațiuni de la malul mării. Este monitorizată permanent (GALERIE FOTO)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii