Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă este în spatele evenimentului Hello May, care va avea loc pe plaja Reyna, la finalul lunii? Cine o controlează (DOCUMENT)

ro

20 Apr, 2023 00:00 5520 Marime text
  • Conform contractului, prestatorul are obligația să realizeze evenimentul „Hello May!” pe plaja Reyna, din Constanța
 
Primăria Constanța a publicat, pe portalul oficial, contractual semnat pentru organizarea evenimentului „Hello May!”, cu firma Surprise Events SRL.
 
Perioada de desfășurare a evenimentului este 29 aprilie – 1 mai 2023, iar valoarea contractului este de 385.643 lei fără TVA, plata fiind realizată în termen de 30 de zile de la data înregistrării și acceptării facturii la sediul municipalității.
 
Conform contractului, prestatorul are obligația să realizeze evenimentul „Hello May!” pe plaja Reyna, din Constanța, structurat astfel:
  • 29 aprilie, cu începere de la ora 19.00 – DJ Project și învățământ
  • 30 aprilie, cu începere de la ora 19.00 – Carlas Dreams, Manuel Riva și Partydul Kiss
  • 1 mai, cu începere de la ora 19.00 – Smiley și Albwho.
 
Promovarea se va face prin spoturi difuzate la o stație radio Kiss FM sau Virgin Radio, dar și alte 15 materiale editorial de promovare a evenimentului în mediu digital, iar la finalul evenimentului se va realiza un after movie cu o durată de maximum 3 minute.
 
Surprise Events SRL este înființată în anul 2019 și are sediul social în Buzău, pe bulevardul Unirii, într-un apartament. Codul CAEN principal este reprezentat de „ Activităţi de interpretare artistică (spectacole)”.
 
Gabriel Enciu este asociat unic și administrator. Firma a raportat în anul 2021, o cifră de afaceri de 288.357 lei, cu un profit de 110.624, fără să fie raportați salariați.
 
Gabriel Enciu mai apare asociat în firma Smile Events For You SRL, firmă înființată tot în 2019, cu sediul social în același apartament de pe bulevardul Unirii din Buzău. Cu 95% părți sociale, Enciu Gabriel este asociat majoritar și administrator, iar Constantin Bădulescu este asociat cu 5%. În anul 2021, firma a raportat 2 salariați, la o cifră de afaceri de peste 1 milion de lei, cu un profit de 429.315 lei.
 
Compania Smile Events For You SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 481.919,00 lei, conform confidas.ro.
 
Gabriel Enciu este fost lider al Tineretului Social Democrat din Buzău, cât și fost asociat/administrator la Asociația de Dezvoltare a Modei SRL, societate prin care a pregătit zeci de fete în modelling și s-a remarcat pe plan național.
 
În anul 2009, în ziarul Adevărul apărea un material cu Gabriel Enciu.
 
„A absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi a fost dascăl timp de doi ani, însă şi-a dat seama că meseria de coregraf de modă îi aduce mai multe satisfacţii atât morale, cât şi materiale.
La nouă ani s-a apucat să practice boxul şi timp de 15 ani a fost principala sa ocupaţie. În 1996 a dat examen de admitere la Institutul Naţional de Educaţie Fizică şi Sport la Bucureşti, numai că media obţinută l-a împiedicat să rămână în Capitală şi a avut de ales între o facultate din Timişoara şi una din Republica Moldova. Bursa primită peste Prut l-a făcut să-şi lase ţara şi să înceapă o nouă viaţă în Moldova.
 
În timpul facultăţii a fost ales de către agenţia de modeling Elite din Moscova, unde a fost model mai bine de trei ani, timp în care a avut numeroase prezentări. „Cea mai importantă prezentare pentru mine la acea vreme a fost cea pentru Serghei Sverev, campionul mondial absolut la hair- stylişti şi cel care avea grijă de părul Madonei la acea vreme. Apoi am participat în fiecare an la Festivalul Internaţional de Modă, iar în 2002 am fost regizor doi în cadrul festivalului", ne-a spus Gabi Enciu. Dintre toţi cursanţii agenţiei ruse Elite, Gabi era cel care se evidenţia cel mai tare şi totul datorită fizionomiei sale diferită de cea a ruşilor. După trei ani a părăsit agenţia şi a obţinut o diplomă, dar şi ocazia de a se lansa în lumea modei”, se arată în materialul de pe site - https://adevarul.ro/stiri-locale/buzau/gabriel-enciu-profesorul-care-a-lasat-catedra-932428.html
 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

“Hello May” pe plaja Reyna din Constanța. Cât va costa evenimentul organizat de Primărie? (DOCUMENT)

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii