Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:36 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât a plătit CJC pe contracte atribuite direct (document)

ro

14 Dec, 2016 00:00 3260 Marime text
Un document postat pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţă (CJC) ne arată ce contracte au fost atribuite prin cumpărare directă în perioada ianuarie - septembrie 2016. Din 22 septembrie, lista nu a mai fost completată sau contractele onorate de CJC nu au fost atribuite. Conform documentului, în perioada menţionată, CJC a atribuit - pentru 17 contracte în baza cărora s-au cumpărat diverse produse ori s-au efectuat lucrări - suma de 1.080.002,99 de lei fără TVA.
 
Printre beneficiarii unor sume mai importante se regăseşte SC GMB Computers SRL, care, pentru furnizare echipamente IT - trei imprimante multifuncţionale alb-negru, 13 imprimante multifuncţionale color, duplex, trei alte imprimante multifuncţionale color, duplex, şi o imprimantă grafică -, a primit 131.682,30 de lei, fără TVA. Clasamentul „alocărilor financiare“ din partea CJC este completat de SC Silva Sistems SRL, care, pentru furnizarea de echipament IT - desktop şi laptop -, a primit 130.393,32 de lei, fără TVA. Pe poziţia a treia se află SC Opus - Atelier de Arhitectură SRL, care, pentru elaborarea documentaţiei tehnico-economice, faza SF/DALI, a expertizei tehnice, a analizei cost-beneficiu, a studiului de marketing, întocmirea documentaţiei necesare obţinerii avizelor, acordurilor sau autorizaţiilor necesare derulării Proiectului „Salvarea şi punerea în valoare a Monumentului pictat Hypogeu“, a fost „recompensată“ de CJC cu suma de 125.422,03 lei, fără TVA.
 
La o distanţă de câteva zeci de mii de lei apare SC Elimar Sani SRL, care a prestat servicii de dezinfecţie şi dezinsecţie, precum şi servicii de deratizare, pentru suma de 92.849,52 de lei, fără TVA.
 
În schimb, pentru contractul privind servicii de întreţinere şi reparaţie a sistemelor anti-efracţie, a sistemului de pontaj şi gestionare a informaţiilor, TVCI şi bariere auto montate la anumite imobile aparţinând Consiliului Judeţean Constanţa, VAT AS Security SRL a obţinut suma de 91.800 de lei, fără TVA.
 
Peste 50 de mii de lei, fără TVA, a obţinut SC Institutul de Studii şi Proiectări Energetice SA pentru un „studiu de calitate a aerului pentru Planul de acţiune pentru menţinerea calităţii aerului în judeţul Constanţa“, ce a fost „recompensat“ cu 72.000 de lei, fără TVA. De asemenea, pentru „furnizare autoturisme“, firmei Renault Commercial Roumanie SRL i-a avut atribuită din partea CJC suma de 65.309,83 de lei, fără TVA.
 
Cei ce vor să afle numele tuturor agenţilor economici care au beneficiat în acest an de bani de la CJC pentru diverse servicii pot analiza documentul ataşat articolului.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii