Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căldura din Mangalia, poveste fără sfârşit Filimon încă îl mai aşteaptă pe Tusac?

ro

10 Feb, 2012 00:00 1921 Marime text

mangalia-ClaudiuTusac19.jpgFurnizarea sau, mai bine spus, sistarea furnizării agentului termic în municipiul Mangalia pare o problemă fără sfârşit.

Nici ajutorul de 1,5 milioane de lei alocat de urgenţă de Guvern, nici interveţiile parlamentarilor constănţeni şi ale prefectului Claudiu Palaz nu au condus la o rezolvare fără echivoc a situaţiei. Deblocarea acesteia depinde de aprobarea preţului de producţie a gigacaloriei în conformitate cu deciziile instanţei, lucru care nu s-a întâmplat încă, fiindcă pe ordinea de zi a şedinţei de îndată convocate miercuri acest proiect nu a fost inclus. Cu alte cuvinte, blocajul ţine exclusiv de administraţia locală.

mangalia-FilimonConstantin.jpgCe va face în continuare viceprimarul municipiului Mangalia, Constantin Filimon, pentru a dezamorsa o situaţie fără precendent? Ce va face viceprimarul pentru ca oamenii din Mangalia să nu mai sufere de frig? Ei bine, Filimon a intrat în silentio stampa. Deloc întâmplător, în această perioadă, pe rolul instanţei constănţene se află dosarul în care fostul primar Claudiu Tusac contestă ordinul prin care prefectul Palaz l-a demis. Ieri, Tribunalul Constanţa trebuia să se pronunţe în acest dosar dar, potrivit unor surse, pronunţarea a fost amânată pentru astăzi.

Pe de altă parte, surse din administraţia publică locală Mangalia susţin că vicele Filimon n-ar face niciun pas până când situaţia lui Tusac nu va fi clarificată. Am încercat să aflăm şi punctul de vedere al lui Constantin Filimon, dar acesta nu a răspuns apelurilor noastre.

Există, aşadar, riscul ca anumite considerente politice şi interese absconse să dicteze în Mangalia, în detrimentul total al locuitorilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii