Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baza de salvare acvatică de la Costinești va fi modernizată

ro

09 Dec, 2022 11:20 1553 Marime text
imagine cu rol ilustrativ  Agenția pentru Protecția Mediului anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de către Primăria comunei Costinești, județul Constanța.

Proiectul vizat este „MODERNIZARE SI REABILITARE BAZA DE SALVARE ACVATICA SI PRIM AJUTOR SI POSTURI DE OBSERVARE”, amplasat în comuna Costinești.

 Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, str. Unirii nr. 23.  Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.

Stațiunea Costinești este una dintre cele mai căutate pe timpul verii, atât de tineri, cât și de pasionații de sporturi acvatice. Totuși, valurile mari pot păcăli turiștii și pot fi cazuri de submersie în orice moment al zilei. Conform documentațiilor, este nevoie de modernizarea bazei de salvare acvatică, cât și a punctelor de prim ajutor și de observare pentru a se monitoriza mai bine de către salvamari situațiile de criză din timpul sezonului estival.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii