Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Astăzi este ședința extraordinară a Consiliului Local Constanța. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

ro

08 Sep, 2021 09:08 2058 Marime text
  • Consiliul local al municipiului Constanţa, în şedinţă extraordinară, cu convocare de îndată

UPDATE 7

Cu 26 de voturi pentru proiectul nr. 4 a fost adoptat. De asemenea, și proiectul numărul 5 a trecut cu voturile consilierilor în unanimitate. Ședința a fost închisă.

UPDATE 6

S-a consemnat eroare de redactare din proiectul de hotărâre, unde este precizat SRL în loc de SA. Proiectul a fost votat în unanimitate.

UPDATE 5


Proiectul 2 a fost adoptat cu 26 de voturi pentru. Urmează proiectul ce vizează Electrocentrale.

UPDATE 4


Proiectul 1 a fost votat cu 26 de voturi pentru

UPDATE 3

Ionuț Rusu - „Voiam să vă vorbesc despre necesitatea și urgența de dezbatere și aprobarea acestor proiecte. Acestea vin ca urmare a faptului că administrarea RAEDPP este asigurată definitiv doar de câte un membru, iar ceilalți patru sunt provizorii. La CT BUS toți cei cinci membri sunt provizorii. De aceea se urgentează numirea de membri permanenți”

Dumitru Caragheorghe - „Având în vedere faptul că atât CT BUS cât și RAEDPP sunt instituții în subordinea CL, ne așteptăm ca în următoarele zile, domnul primar să inițieze o dispoziție să schimbe comisia. Mă aștept ca reprezentatitivitatea Consiliului Local să aibă un rol informativ, cât și de aport tehnic”.

UPDATE 2

Ordinea de zi a fost supusă la vot. Cu 26 de voturi pentru, a fost aprobată. Ionuț Rusu și Dumitru Caragheorghe s-au înscris să ia cuvântul cu referire la punctele 1 și 2, dar cumulat.

UPDATE 1

După efectuarea prezenţei, sunt 25 de consilieri prezenți din totalul 27. Viceprimarul Ionuț Rusu îi va ține locul primarului Vergil Chițac care nu este prezent la ședința extraordinară. Totodată, ședința mai întârzie câteva minute pentru ca cei doi consilieri absenți să intre la ședință.



Se convoacă Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă extraordinară, cu convocare de îndată, miercuri, 08 septembrie 2021, ora 14.00.



Proiectul ordinii de zi
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea profilului consiliului de administrație, profilului personalizat al candidatului pentru funcția de administrator, planului de selecție și anunțului de recrutare pentru poziția de membru în consiliul de administrație al CT BUS S.A. Constanța;
iniţiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea profilului consiliului de administrație, profilului personalizat al candidatului pentru funcția de administrator, planului de selecție și anunțului de recrutare pentru poziția de membru în consiliul de administrație al RAEDPP Constanța;
inițiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea înființării de către autoritatea publică locală a unei societăți în vederea preluării activelor funcționale de la Electrocentrale Constanța SRL și achiziția serviciilor juridice de consultanță, asistență și reprezentare în vederea înființării societății;
inițiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 și nr. 5
  • Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 411/2019 privind delegarea gestiunii serviciului public de transport local de persoane către societatea CT BUS S.A. și atribuirea Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport local de persoane prin concesiune în municipiul Constanța;
inițiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5
  • Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea HCL nr. 115/2017 privind transmiterea în folosință gratuită către Serviciul public de asistență socială Constanța a unui imobil situat în municipiul Constanța.
inițiator: primar Vergil Chițac

- avize Comisiile de specialitate nr. 3 și nr. 5

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii