Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află firma cărui consilier local a câştigat un contract cu Domeniul Public şi Privat Judeţean Constanţa

ro

21 Aug, 2012 01:05 3494 Marime text

Potrivit anunţului de atribuire cu numărul 157458 din 20 august, contractul denumit „Construcţii, reabilitări şi modernizări imobile în judeţul Constanţa", scos la licitaţie de Domeniul Public şi Privat Judeţean Constanţa SRL, a fost câştigat de Gamaro Construct SRL, societate cu sediul în strada Costache Stamate nr. 9 din Constanţa.

Valoarea totală a contractului este de 12.939.549 de lei, fără TVA. Obiectul contractului „constă în efectuarea de reabilitări şi modernizări la obiectivele: Cămin Cultural Pietreni, Petroşani, Văleni, lespezi şi construcţii noi pentru Grădiniţa Bărăganu, Cămin Tuzla, Grădiniţa Lipniţa".

Cine e Gamaro Construct? Conform datelor disponibile pe Registrul Comerţului, Gamaro Construct SRL îi are ca asociaţi persoane fizice pe Greta Elena Roman şi pe Iustin Fabian Roman. Acesta din urmă este, de altfel, şi administratorul firmei.

Iustin Fabian Roman este, din luna iunie a acestui an, consilier local în cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa. Democrat-liberalul se află la primul mandat de ales local.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii