Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Primăria comunei Istria vrea să cumpere buldoexcavator. Care este suma estimată a achiziției (DOCUMENT)

ro

09 Jan, 2024 13:04 787 Marime text


Primăria comunei Istria, județul Constanța, a lansat un anunț de participare simplificat la licitație.
 
Primăria intenționează să achiziționeze utilaje pentru întreținerea domneiului public și privat al comunei Istria, județul Constanța. Mai precis, este vorba despre un buldoexcavator cu cupă excavare și cupă încărcător multifuncțional.
 
Descriere succintă
 
Prin prezentul proiect se urmărește dotarea cu un buldoexcavator care va ajuta primăria comunei Istria să sporească gradul de atractivitate al localității și să ofere sprijin localnicilor săi în situații de urgență. Prin implementarea acestui proiect, primăria Istria dorește să contribuie la dezvoltarea comunei urmărind crearea unor condiții optime pentru cetățeni. Aceștia vor putea beneficia de servicii mai prompte în ceea ce privește întreținerea comunei. În plus, condițiile de siguranță ale localnicilor vor fi consolidate deoarece deținerea unui astfel de utilaj va putea permite desfășurarea acțiunilor de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență precum accidentele rutiere, dezastrele naturale (cutremur, inundație etc).
 
Valoarea achiziției este estimată la 465.747,95 de lei.
 
Ofertele se depun până la data de 16 ianuarie 2024, ora 15:00. În aceeași zi va avea loc și licitația. Oferta trebuie se fie valabilă până la data de 16 iulie 2024.
 
Persoanele autorizate să asiste la licitație sunt Petrică Răducan, Veronica Valentina Matei și Marian Chițu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Constanța Primăria Istria, contract cu Aconnect Smart Software SRL! Ecosistem cloud based, pentru debirocratizarea instituției (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii