Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Consiliul Local al comunei Castelu a încheiat trei contracte cu două firme din Galați. Valoarea depășește 350.000 de lei (DOCUMENTE)

ro

07 Mar, 2024 17:00 587 Marime text
  • Conform termene.ro, platformă consultată joi, 7 martie 2024, Anarecad SRL a fost înființată pe 10 martie 2016, se ocupă cu activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea și are sediul în Galați
  • Potrivit termene.ro, Anarecom Regioserv SRL are sediul în Galați, a fost înființată în anul 2014 și are același obiect de activtiate precum Anarecad
 
Consiliul Local al comunei Castelu, județul Constanța, a atribuit prin cumpărare directă trei contracte firmelor Anarecad și Anarecom Regioserv.
 
Primul contract
 
Autoritatea contractantă a încheiat cu Anarecad un contract de 180.000 de lei ce prevede transpunere Plan Urbanistic General (P.U.G.) în Sistem informatic Geografic G.I.S in cadrul UAT Castelu.
 
Tema lucrării este de a realiza un Sistem Informatic Geografic ce integrează componenetele Planului Urbanistic General al comunei. Operațiile ce vor fi efectuate vor consta în integrarea tuturor planșelor aferente Planului Urbanistic General al comunei într-un Sistem Informatic pentru care se va crea o bază de date în care vor fi cuprinse informații din părțile scrise ale documentației urbanistice menționate mai sus, aceasta fiind în final integrată în P.A.T. J. Acestea vor fi realizate în conformitate cu normele tehnice din 15 mai 2023 pentru realizarea seturilor de date spaţiale aferente planurilor de amenajare a teritoriului judeţean.
 
Al doilea contract
 
Valoarea acestuia este de 65.000 de lei și prevede servicii de reproiectare doc. faza Dali Modernizare si asfaltare strazi 7 km in com. Castelu.
 
Conform detaliilor, este vorba despre servicii reproiectare documentație faza DALI (actualizare documentații de proiectare, refacere piese scrise, refacere piese desenate, refacere indicatori tehnico-economici), studii de teren, documentație obținere certificat de urbanism, documentație obținere avize - Modernizare și asfaltare străzi în 7 km în comuna Castelu, județul Constanța.
 
Consiliul Local Castelu a încheiat acest contract cu Anarecom Regioserv.
 
Al treilea contract
 
Tot Anarecom Regioserv a intrat în posesia unui contract de 110.000 lei.
 
Este vorba despre servicii proiectare documentație faza DALI, studii de teren, documentație obținere certificat de urbanism, documentație obținere avize - Modernizare drumuri în comuna Castelu, județul Constanța în lungime de aproximativ 7 km.
 
Ultimele două contracte au fost publicate în SEAP pe 6 martie 2024, iar primul pe 7 martie 2024.
 
Despre Anarecad
 
Conform termene.ro, platformă consultată joi, 7 martie 2024, Anarecad SRL a fost înființată pe 10 martie 2016, se ocupă cu activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea și are sediul în Galați.
 
Asociații Anarecad SRL sunt Adelina Trif și Justinian – Petru Trif. Administratorul este Justinian – Petru Trif.
 
Firma a raportat următoarele date financiare în 2022: 1.517.963 de lei – cifră de afaceri, 217.446 de lei – profit și 7 salariați.
 
Conform licitatiapublica.ro, Anarecad SRL are 150 de cumpărări directe în toată țara, iar în județul Constanța are 30.
 
Despre Anarecom Regioserv
 
Potrivit termene.ro, firma are sediul în Galați, a fost înființată în anul 2014 și are același obiect de activtiate precum Anarecad.
 
Nicolae – Viorel Trif apare ca asociat și administrator în Anarecom Regioserv SRL.
 
Conform termene.ro, firma a realizat în 2022 peste trei milioane de lei cifră de afaceri, un profit de peste 1,2 milioane de lei și a avut 10 salariați.
 
După cum se arată pe licitatiapublica.ro, Anarecom Regioserv SRL are 430 de achiziții directe adjudecate la nivel național și 109 la nivelul județului Constanța.
 
Toate cumpărările directe ale Anarecad SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
Toate cumpărările directe ale Anarecom Regioserv SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Contract de peste 7,5 milioane de lei Trei firme vor asfalta drumurile de pământ din localitățile Castelu și Nisipari, județul Constanța (DOCUMENT) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii