Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația locală din Techirghiol continuă lucrările de amenajare a orașului

ro

05 May, 2023 08:37 1117 Marime text



Proiectul „Mobilitate Urbană II“, finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“, obținut de administrația locală a orașului Techirghiol este în plină desfășurare. Valoarea proiectului este de 11 milioane de lei și vizează reabilitarea străzilor: 9 Mai; Aurel Vlaicu; Dimitrie Cantemir; Ecaterina Varga; George Enescu; Griviței; Ion Creangă; Nicolae Titulescu; Oltului; Plantelor și strada Rovine precum și trotuarele aferente.

,,În prezent se asfaltează strada Aurel Vlaicu. Urmează realizarea marcajelor rutiere și plantarea arborilor de aliniament. Totodată se execută lucrările de reabilitare a trotuarelor pe străzile Rovine, Nicolae Bălcescu și 9 Mai.

În paralel, administrația locală execută lucrări de refacere a spațiului verde de pe faleza Lacului Techirghiol. Aproxim 11.000 de metri pătrați de gazon vor fi refăcuți, suprafață care va fi udată prin noua rețea de irigare cu aspersoare. Proiectul este finanțat din bugetul local al orașului Techirghiol’’, a subliniat edilul Iulian Soceanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii