Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiuni de salubrizare şi igienizare în mai multe zone din Constanţa (galerie foto)

ro

21 Aug, 2019 09:13 1741 Marime text
Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Igienă Publică împreună cu Direcția Generală Poliția Locală, a derulat ieri o amplă acțiune de igienizare și ridicare a deșeurilor pe strada Griviței nr. 44.
 
Angajații municipalității și ai societății de salubrizare au acționat pentru colectarea deșeurilor aruncate neglijent pe terenul care a devenit spațiu de depozitare a gunoaielor.
 
O altă acțiune de igienizare a avut loc cu ajutorul persoanelor asistate social și a celor care se află în perioada de probațiune pe aleea Fragilor, lângă  Grădinița cu program prelungit Mugurel.
 
În paralel au continuat acțiunile de salubrizare pe străzile Cuza Vodă, Fragilor, Crișanei, Soveja, Mircea cel Bătrân.
 
Primăria Municipiului Constanţa face încă o dată apel către turiști, constănțeni, dar și către agenții economici care își desfășoară activitatea în municipiul Constanța să păstreze curățenia.
 
Cei care doresc să sesizeze comportamentele inadecvate în spațiul public o pot face la numărul de whatsapp al Poliției Locale 0799.606.142 sau pe aplicația Sesizări Constanța.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 21 Aug, 2019 12:00 Poate rezolvati si gunoaiele depozitate la intersectia Rascoalei din 1907 cu Ctin. Bratescu ,din Constanta.Pina cind nu o sa-i amendati pe cei care aduc gunoaie din diverse locuri ,nu o sa se rezolve problema.