Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:18 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început reabilitarea terenurilor de sport din parcul Viitorului, de pe strada Caraiman din Constanţa

ro

25 Jun, 2018 00:00 711 Marime text
Primăria Constanţa anunţă că a început reabilitarea terenurilor de sport din parcul Viitorului, de pe strada Caraiman. Lucrările vor dura aproximativ o lună.
 
„Lucrările au început deja, muncitorii au îndepărtat gazonul vechi, urmând să îl înlocuiască în cel mai scurt timp. Terenul de sport pe care se lucrează acum va fi împrejmuit, inclusiv terenul de volei. În perioada următoare vor fi înlocuite şi mesele de ping-pong şi reabilitate aparatele de fitness şi locul de joacă, urmând să fie reparate şi aleile de acces“, spune Diana Sobaru, responsabil de comunicare în cadrul Biroului de Presă al Primăriei Constanţa, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a instituţiei.
 
Parcul Viitorului, situat în cartierul CET, se întinde pe aproximativ 15.000 mp şi cuprinde, pe lângă spaţiul verde, locuri de joacă pentru copii şi zone de relaxare pentru adulţi cu aparate de fitness urban, dar şi terenuri de tenis, volei, fotbal, precum şi mese de ping-pong.
 
Considerat o oază de aer într-o zonă sufocată de betoane, parcul a fost inaugurat de autorităţile locale în urmă cu aproape zece ani, iar pentru realizarea lui s-au investit aproape 60.000 de euro, bani alocaţi din bugetul local, dar şi din sponsorizarea companiei Petrom.
Ca majoritatea spaţiilor verzi din oraşul Constanţa, nici parcul de la CET nu a beneficiat de întreţinere constantă, fapt care a dus, treptat, la deteriorarea dotărilor şi a mobilierului urban.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii