Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru proiectul de reabilitare a școlii din localitatea Canlia, comuna Lipnița

ro

16 Jan, 2024 08:46 798 Marime text
Primarul comunei Lipnița Nicolae Florin Dinu a semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru proiectul ,,Reabilitarea moderată a clădirii publice Școala din Localitatea Canlia, Comuna Lipnița, județul Constanța.”

Finanțarea este asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pe Componenta 10 – Fond local, Investitial. 3 – Reabilitare moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți furnizarea de servicii publice de către unitățile administrativ teritoriale – apelul de proiecte PNRR2022/C10.
Valoarea contractului este de 1.235.991,52 lei, fără TVA, din care aproximativ 900.000 de lei sunt alocați școlii, restul sumei reprezintă finanțarea pentru înființarea a două stații de încărcare.

Diferența de aproximativ 30% reprezintă cofinanțare din bugetul local”, a informat primarul comunei Lipnița.

În maximum 30 de zile urmează să fie semnat ordinul de începere al lucrărilor iar termenul de execuție va fi de 8 luni.

Daca Construct SRL București și Eli & Den Trading SRL Constanța și-au adjudecat de la Primăria Lipnița contractul vizând reabilitarea școlii din Canlia.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Contractul a fost adjudecat la o valoare totală de 1.258.726,5 lei fără TVA (peste 250.000 de euro, la cursul actual), față de suma estimată inițial, de 1.274.293,54 de lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Contract de Execuție a lucrărilor pentru implementare invesitiții publice: «Reabilitarea moderată a clădirii publice Școala din Localitatea Canlia, Comuna Lipnița, Jud.Constanța -finanțat prin Planul naţional de redresare şi rezilienţă în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C10/I.3/I1.3/1, componenta 10 – Fondul Local, I3 – Reabilitarea moderata a clădirilor publice pentru a îmbuntăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale I1.3 -Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde-puncte de reîncărcare vehicule electrice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii