Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

13 cabinete de medicină dentară din reţeaua şcolară vor trece în administrarea unităţilor de învăţământ constănţene (document)

ro

23 Jan, 2019 00:00 1997 Marime text
Consiliul Local al municipiului Constanţa va decide, în proxima şedinţă ordinară, retragerea din folosinţa gratuită a Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa a unor cabinete de medicină dentară, preluarea în administrarea CLM Constanţa şi transferarea acestora în administrarea unităţilor de învăţământ.
 
Este vorba despre cabinetele situate în incinta Şcolii Gimnaziale nr. 6 „Nicolae Titulescu“, a Şcolii Gimnaziale nr. 7 „Remus Opreanu“, a Şcolii Gimnaziale nr. 10 „Mihail Kociu“, a Şcolii Gimnaziale nr. 12 „B.P. Hasdeu“, a Şcolii Gimnaziale nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu“, a Liceului Teoretic „George Călinescu“, a Liceului Teoretic „Decebal“, a Colegiului Naţional „Mihail Eminescu“, a Liceului Teoretic „Ovidius“, a Colegiului Pedagogic „Constantin Brătescu“, a Liceului Tehnologic „Miron Costin“, a Colegiului Tehnic „Tomis“ şi a Liceului Teoretic „Lucian Blaga“.
 
Reamintim că, la sfârşitul anului trecut, cabinete medicale stomatologice din reţeaua de medicină şcolară au fost renovate şi modernizate de Primăria Constanţa. Este vorba despre 14 cabinete medicale stomatologice din reţeaua de medicină şcolară. Pentru toate cabinetele a fost achiziţionată aparatură medicală nouă: unituri dentare, autoclave, instrumentar, dar şi frigidere, jaluzele şi mobilier. Prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa s-au executat lucrări ample de reparaţii şi igienizare, pornind de la zugrăveli interioare, înlocuirea gresiei şi a faianţei, a instalaţiilor electrice, sanitare şi termice până la montarea covorului antibacterian în fiecare cabinet.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta proiectul de hotărâre la care facem referire.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii