Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:49 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zonele în care se asigură dezinfecția în Constanța

ro

20 Jul, 2020 12:43 899 Marime text

Primăria Municipiului Constanța acționează, conform informațiilor primite de la Compartimentul de comunicare, permanent pentru dezinfecția străzilor, trotuarelor, aleilor și băncilor din parcurile din oraș.
 
Astfel, zona de intervenție de astăzi este alcătuită din parcul din fața Teatrului Oleg Danovski, parcul de la Muzeul de Artă, parcul Arheologic, esplanada și strada Mircea cel Bătrân, Faleza Cazino, Piața Ovidiu, scuarul de la Tribunal, Portul Tomis, strada Traian, bulevardul Regina Elisabeta, strada Termele Romane și aleile adicente, strada Mihai Eminescu și strada Remus Opreanu, dar și băncile de odihnă din zonele menționate. De asemenea, mâine, echipele vor asigura dezinfecția în stațiunea Mamaia.
 
Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a dispus aceste măsuri privind gestionarea bolilor înalt contagioase încă din luna martie.
 
Pentru dezinfecție se folosește un detergent profesional care are proprietăți de spălare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90% și fără a avea efecte nocive asupra omului și animalelor. Chiar și așa, rugăm posesorii animalelor de companie să evite ca acestea să ingereze detergentul proaspăt dispersat pe străzi, alei, trotuare.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii