Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua relaxării. Iată câteva modalități de relaxare la malul mării (video)

ro

15 Aug, 2021 08:51 1779 Marime text
  • Sunetul mării și răcoarea brizei sunt accesoriile perfecte pentru un antrenament de yoga. 
La data de 15 august este marcată Ziua relaxării. 

Din când în când avem nevoie să ne desprindem de ritmul rapid al traiului de zi cu zi, să ne ușurăm povara responsabilităților, să ne luăm un răgaz pentru a ne revitaliza trupul și mintea, a ne elibera de stres.   

După mai mult de un an de restricții, cu siguranță mulți dintre noi ne-am planificat o vacanță în care ne dorim să ne relaxăm și să ieșim din rutina zilnică.

Iată cum te poți relaxa la malul mării, uitând de toate grijile cotidiene: 

Yoga este una dintre cele mai populare activități de relaxare, însă o sesiune de yoga poate fi cu atât mai plăcută și mai benefică pentru starea ta de bine dacă în locul saltelei de spumă ai nisipul mării la picioare. Sunetul mării și răcoarea brizei sunt accesoriile perfecte pentru un antrenament de yoga. 

Deasemenea, tot la malul mării te poți relaxa, citind o carte, pe o temă care îți place. Dar...timpul petrecut la malul mării, pe plaja, poate fi și un moment prielnic de meditație

Să nu uităm că, relaxarea este un instrument puternic împotriva stresului şi anxietăţii. Avantajul acestei tehnici constă în faptul că poate fi învăţată relativ uşor, şi poate fi aplicată în situaţii diverse.

Sursa video: Youtube/ Vibratii Inalte

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii