Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Muncii marcată la Cumpăna printr-o serbare câmpenească. Detalii despre eveniment

ro

28 Apr, 2023 11:32 1159 Marime text
 
1 Mai este o sărbătoare a muncii, o sărbătoare europeană recunoscută de majoritatea popoarelor.

Faptul că este preluată în unanimitate de alte naţiuni europene face ca poporul nostru să se manifeste nu numai în creaţiile ce-i aparţin exclusiv, ci şi în modul în care asimilează motivele de mare circulaţie.

Primăria și Consiliul Local al Comunei Cumpăna are deosebita plăcere de a vă invita la o serbarea câmpenească, ce va avea loc în ziua de 1 MAI 2022.

Începând cu ora 11.00 vă invităm pe malul stâng al canalului Dunăre – Marea Neagră  unde vom sărbători alături de artiștii comunei Cumpăna, membrii Ansamblurilor Foclorice “Mugurașii Cumpenei”, ”Româncuța”, Trupa “All in One Dance”, Școala de balet „Nicolae Spirescu” și Vali Osman.

Pe scena amplasată în aer liber vor evolua și soliștii vocali : Iulian Tănase, Lucian Costea, Adriana Ivanciu, Jan Nițu, Teodor Mihai, Ștefania Luzinschi, Câmpanu Cătălin, Elena Iordan, Marian și Denisa Bordea., transmit reprezentanții Primăriei Cumpăna. 


Prezentatori sunt Elena Iordan și Cătălin Câmpanu.  Muzică de petrecere, grătarele cu mititei și voia bună se vor menține pe durata întregii zile.
           
 
 
    
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii