Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Internaţională a Familiei, sărbătorită la Cumpăna. Se vor acorda diplome și daruri simbolice

ro

13 May, 2021 18:01 1456 Marime text
  • La data de 14 mai 2021, ora 16.00, la Casa de Cultură din Cumpăna, se sărbătorește ,,Ziua Internaţională a Familiei”.

Primăria şi Consiliul Local al Comunei Cumpăna, reprezentate de Mariana Gâju, organizează un eveniment la Casa de Cultură din localitate, pentru a sărbători Ziua Internaţională a Familiei.

Conform tradiţiei, la această dată, vor fi celebrate familiile căsătorite în comuna Cumpăna, care în acest an aniversează ,,Nunta de aur” – 50 de ani de căsătorie.

De asemenea, vor fi invitate și tinerele cupluri care și-au unit destinele în cursul acestui an prin încheierea căsătoriei.

Familiile sărbătorite vor primi diplome, flori, daruri simbolice, care să le amintească de acest moment unic din viaţa lor.

Dorim să amintim faptul că data de 15 mai a fost declarată ca „Zi Internaţională a Familiei” de către Adunarea Generală a ONU, la 20 septembrie 1993, în vederea sensibilizării privind importanţa instituţiei familiei, promovării cunoştinţelor despre tendinţele socio-economice şi demografice care afectează familia şi stimulării răspunsurilor la provocările cu care se confruntă astăzi familia contemporană. Familia este înţeleasă drept cea mai însemnată uniune socială de care depind dezvoltarea, stabilitatea şi, mai ales, existenţa întregii societăţi, transmite Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii