Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Internațională a Dunării, marcată la Tulcea. Detalii despre eveniment

ro

28 Jun, 2022 15:15 1325 Marime text

Ziua Dunării, foto: Primăria Tulcea
Ziua Internațională a Dunării va fi marcată la Tulcea printr-un eveniment găzduit în  Parcul ,,Monumentul Independenței”, 29 iunie, ora 19.00.


Dunărea este parte din orașul nostru. Fie că este vorba de hrana pe care ne-o oferă ori de simpla și fascinanta lui prezență, fluviul este strâns legat de viața tulcenilor.

Vă invităm în cel mai frumos punct din care putem admira Dunărea și orașul, pentru a celebra împreună ,,Ziua Internațională a Dunării”. De la ora 19.00, gustăm din darurile Dunării, puse în valoare de profesioniștii de la Deltaica, trăim momentul asfințitului pe muzica unor talentați artiști locali., transmite Primăria Tulcea. 


Vor interpreta:  Ayana Cărare și Maria Gherase – muzică clasică, Diana & Alexandra – muzică inspirată din folclorul Deltei Dunării, Aurelian Coritoru & Răzvan George Croitoru (Ansamblul Baladele Deltei) - muzică clasică și café-concert.

Evenimentul va fi însoțit de o expoziție de fotografii reprezentând Dunărea de la izvoare până la vărsarea în Marea Neagră.

Deltaica - Degustare de produse din pește preparate după rețete locale

Liceul de Arta "George Georgescu"

Ansamblul Baladele Deltei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii