Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Ziua Europenă a Justiției Civile" Manifestări de tipul ,,Uşilor Deschise”, organizate de Curtea de Apel Constanţa. Cine a participat la eveniment

ro

25 Oct, 2019 17:54 1800 Marime text

Astăzi, 25 octombrie 2019, cu prilejul sărbătoririi ,,Zilei Europene a Justiţiei Civile”, Curtea de Apel Constanţa a organizat manifestări de tipul ,,uşilor deschise” la sediul Palatului de Justiţie Constanţa, din strada Traian. nr. 35 C.

La eveniment au participat elevi însoţiţi de cadre didactice de la liceele constănţene ,,Traian”, ,,Ovidius”, ,,Mihai Eminescu”, ,,Mircea cel Bătrân”, ,,George Călinescu” şi ,,Constantin Brătescu”.

 Programul manifestării a inclus o prezentare PowerPoint cu sediul instanţei, organizarea sistemului judiciar, cu informaţii privind activitatea instanţei şi modalităţi de accedere în profesie. Ulterior s-a desfăşurat un tur al sediului instanţei cu vizite la compartimentele auxiliare şi în spaţiul destinat persoanelor în stare de arest sau detenţie. Explicaţiile şi răspunsurile la întrebările tinerilor privind etapele soluţionării unei cauze sau cele privind organizarea instanţelor au fost oferite de doamnele judecător Jurubiţă Alina Gabriela şi Mocanu Cristina Mihaela.

La plecare elevii au primit broşuri de informare realizate de Consiliul Superior al Magistraturii privind: Ziua Europeană a Justiţiei – Ziua Uşilor Deschise, admiterea în magistratură, organizarea sistemului judiciar în România, organigrama Consiliului Superior al Magistraturii.


Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii