Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Copilului, marcată la Mangalia. Ce surprize sunt pregătite pentru cei mici

ro

31 May, 2023 14:48 1491 Marime text

Interpreta „Bibi” va susține un concert la Mangalia, de Ziua Copilului! 
 
Primăria Mangalia în parteneriat cu Damen Shipyards a pregătit o serie de manifestări artistice, de Ziua Internaţională a Copilului, joi, 1 Iunie, începând cu orele 16:00, pe platoul din faţa Casei de Cultură. Ziua copilăriei va fi sărbătorită prin muzică, dans şi bună dispoziție, în cadrul unui spectacol, unde va susţine momente artistice de excepție, cunoscuta interpretă „Bibi”.

Evenimentul va fi presărat cu multă muzică ritmată și antrenantă, grație Atelierului de muzică, coordonat de Lisa Opriș, profesoara de canto din Mangalia care a făcut o impresie bună juraților de la „Vocea României”., transmit reprezentanții Primăriei Mangalia. 

Toți cei prezenți la eveniment vor putea dansa alături de trupele locale de dans, Latino kids și DansArt. Vor întreține atmosfera mai mulți animatori, care vor antrena copiii în diverse activități pline de culoare și voie bună. De la ziua bucuriei și a veseliei nu va lipsi înghețata, dar și alte surprize dulci, manifestarea fiind deschisă publicului larg, astfel că toţi copiii, părinţii şi bunicii din oraş sunt aşteptaţi de 1 Iunie pe platoul din fața Casei de Cultură pentru a petrece, în număr cât mai mare clipe unice, într-o zi minunată.

Cu acest prilej, primarul Radu Cristian și comunitatea locală urează tuturor copiilor, de ziua lor, un sincer „La Mulți Ani”!, a mai punctat sursa citată. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii