Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de preșcolari de la Grădinița Nr.44 Program Prelungit Constanța au ecologizat plaja Modern (GALERIE FOTO)

ro

26 Oct, 2023 12:05 763 Marime text
Sursa galeriei foto: Facebook/Polaris M HoldingPreșcolarii de la Grădinița cu PP nr. 44 au marcat programul Național “Săptămâna Verde” printr-o acțiune de ecologizare a Plajei Modern, desfășurată în data de 25 octombrie 2023, conform Polaris M Holding. 

„Micii ecologiști, echipați cu veste, saci și mănuși au pornit hotărâți să curețe plaja și să ne arate că nu sunt prea mici pentru a adopta un comportament responsabil față de mediu . Alături de preșcolari s-au aflat și cadrele școlare și părinții acestora, care i-au îndrumat pe micuți pe parcursul activității de curățare a plajei.

Prin intermediul acestei acțiuni, micii voluntari și-au dorit să atragă un semnal de alarmă cu privire la efectele aruncării deșeurilor la întâmplare. Pentru că toți generăm deșeuri, este obligația fiecăruia dintre noi să avem un comportament cât mai corect față de mediu deoarece comportamentul nostru influențează sănătatea ecosistemelor marine și terestre“ - au mai precizat reprezentanții Polaris M Holding.


În urma acestei activități, copiii au intrat în contact cu o problemă reală de mediu și au ajutat la rezolvarea acesteia.

„Prin puterea exercițiului, știm că vom întâlni, peste câțiva ani, adulți cărora le pasă de mediul înconjurător.

Felicitări micuților, cadrelor didactice și părinților pentru implicare! Ați făcut o treabă excelentă!“ - au mai precizat reprezentanții Polaris M Holding

CItește și: 

Primăria Constanța a dat peste 300 de avertismente asociațiilor de proprietari și gospodăriilor individuale pentru necolectarea selectivă a gunoiului!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii