Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de persoane cercetate în urma unui festival de muzică din stațiunea Mamaia. Anunțul IPJ Constanța

ro

04 May, 2022 13:50 1469 Marime text
Imagine de la un festival, foto: Pixabay În perioada 28 aprilie - 4 mai a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au desfășurat activități pe linia prevenirii și combaterii traficului de droguri de risc și mare risc, la un festival de muzică din stațiunea Mamaia.


 
Astfel, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, împreună cu procurori ai D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au constatat 27 de infracțiuni, fiind întocmite 19 dosare de cercetare penală, în cadrul cărora sunt cercetate 32 de persoane (28 de cetățeni români, 3 cetățeni italieni și un cetățean peruan)., transmite IPJ Constanța. 
 


În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a 2 persoane, ulterior acestea fiind prezentate instanței de judecată, care a admis propunerea arestării preventive, pentru 30 de zile.
 


Potrivit sursei citate, totodată, în timpul activităților desfășurate, polițiștii au descoperit 1 kilogram de ketamină, 300 de grame de cocaină, 21 de grame de cannabis, 25 de grame de amfetamină, 7 grame de hașiș, 200 de comprimate de ecstasy, precum și timbre LSD.
 


Consumul de droguri reprezintă unul dintre cele mai mari pericole pentru tineri, întrucât creează dependență. Deseori, consumatorii recidivează, iar dependența provoacă consumul de droguri compulsiv, în ciuda consecințelor dăunătoare pentru cel dependent și pentru cei din jurul său. Drogurile distrug vieți!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii