Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de kilograme de pește transportat fără documente justificative, descoperite de polițiștii de frontieră tulceni

ro

11 Nov, 2021 11:58 932 Marime text
  • Peste 30 de kilograme de pește fără documente justificative și 240 metri plasă mono-filament descoperite de polițiștii de frontieră tulceni
Poliţiştii de frontieră tulceni au depistat un cetățean român în timp ce transporta cu ajutorul unui autoturism cantitatea de 34 kg de pește proaspăt, pentru care nu deținea documente justificative.

Totodată, în urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport au fost identificate și 240 metri de plasă mono-filament.

Oficial de la Garda de Coastă 

În data 10.11.2021, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al  Poliției de Frontieră Tulcea au procedat la efectuarea controlului asupra unui autovehicul, pe raza localității Sălcioara, în care se aflau două persoane, în vârstă de 48, respectiv 54 de ani, ocazie cu care, în portbagaj, au descoperit cantitatea de 34,6 kg de pește proaspăt, specia crap caras și plătică, si mai multe plase mono-filament, pentru care persoanele nu au putut prezenta documente justificative.

În urma măsurătorilor efectuate s-a constatat faptul că plasele au o lungime totală de 240 metri.

Cele două persoane au declarat faptul că, fiind la pescuit, au descoperit pe malul lacului plasele în care se afla peștele și au decis sa folosească peștele pentru consum propriu.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “deținerea şi transportul de pește, fără documente legale și deținere/utilizare plase mono-filament ” iar întreaga cantitate de pește a fost confiscată și predată unei societăți de profil.

Sursa foto: Garda de Coastă 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii