Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de elevi militari, prezenți la acțiunile de ecologizare a litoralului românesc

ro

04 Jun, 2021 12:23 1289 Marime text
  • Zeci de elevi militari de la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale și de la Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța se vor număra sâmbătă, 5 iunie, și duminică, 6 iunie, printre voluntarii înscriși pentru a participa la activitățile inițiate și organizate de Asociatia CSR Nest, în cadrul programului Azi pentru Mâine.
Elevii militari din Forțele Navale Române vă invită să participați la acțiuni dedicate protejării mediului înconjurător!

Vă așteptăm la mare, pe plajele din Constanța, Mangalia, Mamaia, și Saturn, pentru a celebra împreună Ziua Mondială a Mediului, prin desfășurarea unor acțiuni ample de ecologizare a litoralului românesc., transmite Forțele Navale Române.

Zeci de elevi militari de la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale și de la Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța se vor număra sâmbătă, 5 iunie, și duminică, 6 iunie, printre voluntarii înscriși pentru a participa la activitățile inițiate și organizate de Asociatia CSR Nest, în cadrul programului Azi pentru Maine.

Programul stabilit este următorul:
  • Sâmbătă, 5 iunie, la ora 10.30, echipele de voluntari se vor afla în Constanța (zona blocului rotund, intersecția Str. Mircea Cel Bătrân cu Bd. Ferdinand - https://goo.gl/maps/WFwaHHGZsCCEwnSH9), Mangalia (zona Plajei Saturn - https://goo.gl/maps/Xy6s4WZ78GKtGypEA) și Mamaia (zona Hotel Malibu Mamaia / Pupa Beach - https://goo.gl/maps/1HzTZfPt9AvhobnR9 și zona Hotel Phoenicia - https://g.page/PhoeniciaHolidayResort?share).
  • Duminică, 6 iunie, la ora 10.00, punctul de întâlnire pentru voluntari va fi în Mangalia (zona Hotel Belvedere - https://goo.gl/maps/GsUdiJDNi2FKyz3y7).
Vă așteptăm să oferim împreună o șansă în plus mediului înconjurător și un exemplu bun de urmat!, este postarea de pe pagina de Facebook a Forțelor Navale Române.

Sursa foto: Facebook/ Forțele Navale Române
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii