Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de amenzi aplicate în urma acțiunilor desfășurate de polițiștii din județul Constanța

ro

04 Sep, 2023 14:20 704 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni în municipiu și în județ pe data de 3 septembrie 2023.
 
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni în municipiu și în județ pe data de 3 septembrie 2023, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța
 
La data de 3 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 1 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor comise cu violență.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de peste 1.000 de lei.
 
La data de 3 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia - Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, dintre care 8 pentru depășirea limitei legale de viteză, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei.
 
Totodată, a fost retras 1 certificat de înmatriculare.
 
La data de 3 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au desfășurat o acțiune pentru prevenirea comerțului ambulant.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei.
 
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.
 
La data de 3 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de sigurnață rutieră și prevenirea comerțului ambulant.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, la Legea 61/1991, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei.
 
Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere și a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.
 
Astfel, la data de 3 septembrie 2023, în jurul orei 9.40, polițiștii au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest.
 
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.
 
La data de 3 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.
 
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.
 
La data de 3 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crucea au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, în valoare totală de aproximativ 900 de lei.Citește și:
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii