Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zafer Sadîc, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, despre decesele din incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța (video)

ro

01 Oct, 2021 18:53 3032 Marime text

Un incendiu a avut loc azi, la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. 

Este vorba despre șapte persoane decedate, cinci la Spitalul de Boli Infecțioase, una la Spitalul Județean Constanța și una la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au deschis un dosar penal în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.
 
Potrivit datelor noastre, procurorii fac cercetări pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă.

Informația a fost confirmată de Viorel Gabriel Teliceanu, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

 Zafer Sadîc, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța a precizat că toate persoanele decedate erau, în principiu, în vârstă. Erau persoane apropiate de vârsta a treia, majoritatea lor.

Toate persoanele decedate era , în principiu, în vârstă. Erau persoane apropiate de vârsta a treia, majoritatea lor.
 
Majoritatea victimelor au fost găsite în pat la Terapie Intensivă. De acolo au fost extrase de către pompieri și de personalul medical.
 
A fost o intervenție greoaie cu mulți pompieri, cadre medicale. Nu au putut astăzi să audiem toate persoanele. Nu avem toate informațiile ca să putem stabili traseul fiecărei victime.   

Cercetarea continuă

Cercetarea continuă. Preluăm și alte mijloace de probă de la fața locului că să poată fi supuse, aceste probe, unor examene științifice. , a mai spus  Sadîc. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii