Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrea în continuare să fie prim-vicepreşedinte la judeţ Fostul deputat Chirilă se gândeşte la o candidatură la conducerea Organizaţiei Municipale a PDL Constanţa

ro

22 Jan, 2013 22:49 2141 Marime text
Chirila_Constantin_Chirila_02.jpgPreşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa, senatorul Gigi Chiru, a anunţat, săptămâna trecută, în prezenţa liderului central al partidului, Vasile Blaga, că pe data de 16 februarie vor avea loc alegeri interne pentru conducerea PDL Constanţa. Mai exact, va fi convocat un Consiliu de Coordonare Judeţean (CCJ), context în care vor fi aleşi liderii democrat-liberali din judeţ. „Am propus colegilor stabilirea datei de 16 februarie pentru convocarea Consiliului de Coordonare Judeţean, în care vom continua reformarea Organizaţiei Constanţa prin alegeri libere, începând de la preşedinte până la ultimul secretar executiv. După această dată, vreau să vă asigur şi îmi iau angajamentul că PDL Constanţa va intra în linie dreaptă şi va pregăti cei mai buni oameni pe care îi are, pentru a candida la Consiliul Judeţean Constanţa şi la Primăria Constanţa", menţiona preşedintele democrat liberalilor constănţeni.

Până la acest moment nu s-au anunţat contracandidaţi pentru Chiru. Iar din actuala structură de conducere a Organizaţiei Judeţene singurul care şi-a mărturisit intenţia de a candida este fostul deputat Constantin Chirilă, care ocupă, în prezent, funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului. „Cel mai probabil, voi candida tot pentru funcţia pe care o ocup şi acum, cea de prim-vicepreşedinte", a declarat fostul parlamentar.

Totodată, Constantin Chirilă a declarat că ulterior CCJ-ului va fi convocat şi un Consiliu de Coordonare Local. Alegerile pentru conducerea Organizaţiei Municipale a partidului vor avea loc, potrivit spuselor lui Chirilă, în primăvară. „Mai am de lucrat la refacerea, reconstrucţia Organizaţiei Municipale. Trebuie stabiliţi şefii de colegii. Dar mai sunt necesare alegeri", a afirmat democrat-liberalul. El nu a ezitat să recunoască faptul că este posibil să candideze pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PDL Constanţa: „Este foarte posibil, foarte probabil. Într-un procent foarte mare, pot spune că da, voi candida". Amintim că el este şi acum lider la municipiu, dar nu ales, ci numit interimar după demiterea din funcţie a fostului deputat Maria Stavrositu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii