Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vor fi puse în aplicare 12 mandate de aducere Percheziții la persoane bănuite de tulburarea ordinii și linisții publice. În sprijin, și polițiști de la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

24 Oct, 2022 07:51 1258 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: Poliția Română
La această oră, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oltenița, efectuează 14 percheziții domiciliare, în județele Călărași, Ilfov, precum și în municipiul București, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
 

Din cercetări a reieșit că mai mulți bărbați ar fi comis, în public, acte de violență, tulburând ordinea și liniștea publică, prin participarea la un conflict între mai multe persoane, în seara de 4 octombrie a.c., informează Poliția Română. 
 
Vor fi puse în aplicare 12 mandate de aducere, persoanele bănuite de săvârșirea faptelor urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în vederea audierii.
 
Potrivit sursei citate, la activități participă polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, ordine publică, arme, explozivi și substanțe periculoase, criminalistică, precum și luptătorii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și serviciilor pentru acțiuni speciale Călărași, Buzău, Ialomița, Constanța, Dâmbovița și Giurgiu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii