Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vlad, un tânăr de 19 ani, dornic să intre în rândurile IPJ Constanța (Galerie FOTO)

ro

17 Mar, 2024 17:27 1164 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța





S-a dat startul la concursurile pentru încadrările directe sau reîncadrare în Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.
 
În acest context, în parcarea Vivo Mall, din municipiul Constanța,  a fost expusă tehnica din dotare. Potrivit IPJ Constanța, au fost mulți tineri care i-au vizitat, astăzi, printre ei remarcându-se Vlad,  de 19 ani,  care își dorește să fie polițist de ordine publică.
 

„Astăzi, a avut prilejul să-și cunoască viitorii colegi, care i-au împărtășit din tainele meseriei. A fost foarte interesat să învețe cum se intervine la un apel 112, cum se conduce autospeciala, să i se prezinte echipamentul polițiștilor. Este mai hotărât ca niciodată să se înscrie la concurs și să ni se alăture”, spun polițiștii constănțeni. 
 

„Ca el au fost mulți tineri care ne-au vizitat, astăzi, în parcarea Vivo Mall.  Tuturor le dorim mult succes și îi așteptăm în rândurile noastre”, mai punctează sursa menționată.

 
Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe portalul HUB de servicii publice, la adresa: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/index, precum și pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța - https://ct.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.
 
 
 Citește și
IPJ Constanța angajează agenți de poliție. Ce trebuie să știi
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii