Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita oficială a ministrului apărării naționale, Angel Tîlvăr, în Italia

ro

25 Sep, 2023 09:45 755 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, efectuează, în perioada 24-27 septembrie, o vizită oficială în Republica Italiană, la invitația omologului său, Guido Crosetto.
 
Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, efectuează, în perioada 24-27 septembrie, o vizită oficială în Republica Italiană, la invitația omologului său, Guido Crosetto, transmite un comunicat din partea Ministerului Apărării Naționale.
 
Ministrul Angel Tîlvăr va avea o serie de întâlniri şi angajamente la nivel înalt, menite să aprofundeze cooperarea bilaterală în domeniul apărării dintre cele două țări.
 
Programul vizitei cuprinde primirea oficială la sediul ministerului italian al apărării şi o întrevedere cu omologul său italian, precum și reuniuni cu preşedinţii Comisiei de apărare din Camera Deputaților şi Comisiei pentru afaceri externe și apărare din Senatul italian.
 
De asemenea, ministrul Tîlvăr va vizita Centrul pentru Înalte Studii Militare în domeniul Apărării și va avea întrevederi cu reprezentanți ai industriei de apărare din Italia, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Autocamion al MApN, implicat într-un accident pe autostrada A3! Un autoturism s-a răsturnat după impact (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii