Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizită de lucru a ministrului apărării naționale, Angel Tîlvăr, la Clubul Seniorilor din Capitală

ro

24 Aug, 2023 15:51 785 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a inspectat stadiul lucrărilor viitorului Club al Seniorilor care va funcționa în clădirea „Cobălcescu”, din sectorul 5 al Capitalei.
 
Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a inspectat stadiul lucrărilor viitorului Club al Seniorilor care va funcționa în clădirea „Cobălcescu”, din sectorul 5 al Capitalei, transmite un comunicat din partea MApN.
 
În cadrul vizitei, ministrul s-a întâlnit cu personalul tehnic de specialitate care a prezentat stadiul reabilitării clădirii și graficul lucrării - care are ca termen de finalizare sfârșitul acestui an.

„În Armata României suntem interesați de condițiile de trai, de salarizare și de muncă ale militarilor noștri dar, deopotrivă, și de calitatea vieții militarilor în rezervă și în retragere. Din acest motiv, am vrut să văd personal care este stadiul lucrărilor la Clubul Seniorilor, care sper să fie funcțional în acest an. Voi reveni ori de câte ori va fi cazul, pentru că respectul pe care îl datorăm celor care și-au servit Patria este unul care justifică orice demers”, a spus ministrul Tîlvăr în cadrul întâlnirii cu specialiștii.

 
Clubul Seniorilor va cuprinde spații recreative, o zonă pentru recuperare medicală și o sală pentru servirea mesei, spații de cazare, săli pentru activități.
 
Clădirea „Cobălcescu” a fost construită în anul 1895 și are o suprafață utilă de 5502 metri pătrați, a încheiat sursa citată.


Citește și:
MApN: Antrenament al echipei Invictus pentru jocurile de la Düsseldorf 2023
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii