Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizită a unei delegații a Băncii Mondiale în Portul Constanța. Ce subiecte au fost discutate (GALERIE FOTO)

ro

21 Jun, 2022 15:54 1278 Marime text
Vizita a unei delegații a Băncii Mondiale în Portul Constanța. Foto: facebook/Constanța PortBanca Mondială identifică prioritățile pentru sprijinul celor implicați în transportul și exportul de cereale din Ucraina. 

Potrivit CN APM Constnața, o echipă a Băncii Mondiale s-a întâlnit azi, la sediul CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, cu autoritățile portuare, cele vamale, Poliția de Frontieră, operatorii de cereale și toți cei implicați în transportul și exportul de cereale din Portul Constanța.

„Misiunea Băncii Mondiale are ca principale obiective identificarea, din partea autorităților portuare și a operatorilor privați, a principalelor priorități și constrângerile în accelerarea transportului de cereale provenite din Ucraina; identificarea investițiilor care pot crește capacitatea portuară, precum și capacitatea rețelelor de transport către/din porturi; colectarea de informații privind procedurile în cazul controalelor fitosanitare și controalelor la frontieră7 - au precizta reprezentanții CN APM Constanța.

Delegație a Băncii Mondiale în Portul Constanța. Foto: Facebook/Constanța PortEchipa Băncii Mondiale, însoțită de specialiști din portul Constanța, a efectuat și un tur tehnic de port cu nava Anghel Saligny.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii